Webinar Prinsjesdag 2023 | De belangrijkste wijzigingen voor werkgevers

Header circle
Circle

In deze tijd waarin er een schaarste is aan beschikbare arbeidskrachten en de komende veranderingen in het minimum-uurloon, hebben ondernemers het niet makkelijk. Op 19 september zal het kabinet de planning voor het komende jaar bekendmaken. Wat staat ons te wachten op Prinsjesdag?

Op woensdag 20 september wordt er vanuit Van Spaendonck een webinar georganiseerd waarin ze ondernemers bijpraten over de belangrijkste wijzingen. Ze schetsen de financiële impact voor ondernemingen en geven ze handvaten om de juiste keuzes te maken. Als vertegenwoordiger van een werkgeversorganisatie is het belangrijk om te weten wat er verandert, zodat je in kunt spelen op wijzigingen en je leden op de juiste manier te kunnen blijven bedienen. Na dit halfuur krijg je de kans om jouw vragen live te stellen aan experts.

Meld je nu aan via deze link.

Wat wordt er besproken?

  • De wijzingen voor de werkgever op een rij, zoals het nieuwe minimum-uurloon
  • Een doorrekening van de financiële impact
  • Handvaten voor de juiste keuzes
  • Vraag & antwoord met experts

Meld je aan voor het gratis webinar

Wil jij in een halfuur helemaal up-to-date zijn over de belangrijkste wijzigingen naar aanleiding van Prinsjesdag? Meld je dan aan via deze aanmeldlink. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke link per e-mail. Deze link gebruik je om toegang tot het webinar te krijgen.

Wel interesse maar geen tijd? Schrijf je alsnog in en ontvang een link om het webinar terug te kijken.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!