Webinar Prinsjesdag 2022 | De belangrijkste wijzigingen voor de werkgever

Header circle
Circle

Het zijn lastige tijden voor ondernemers. De prijzen stijgen zienderogen en de arbeidskrapte lijkt voorlopig niet voorbij. Wat kunnen we verwachten komende dinsdag op Prinsjesdag? Wanneer het kabinet haar regeringsbeleid voor het komende jaar presenteert. Op woensdag 21 september praten we je in 30 minuten bij over de belangrijkste wijzigingen, schetsen we de financiële impact voor jouw onderneming en geven we je handvatten om de juiste keuzes te maken. Tenslotte krijg je de kans jouw vragen te stellen aan onze experts.

Meld je nu hier aan!

In dit webinar:

  • De wijzigingen voor de werkgever op een rij
  • Een verdieping van de belangrijkste onderdelen
  • Een doorrekening van de financiële impact
  • Handvatten voor de juiste keuzes
  • Vraag & antwoord met onze experts

Aanmelden voor dit gratis webinar

Wil jij in een half uur helemaal up to date zijn over de belangrijkste wijzigingen nav Prinsjesdag? Meld je dan aan via deze aanmeldlink. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke link per e-mail. Die link gebruik je om toegang te krijgen tot het webinar. Tot dan.

Dit webinar is een initiatief van Van Spaendonck. Dé kracht achter ondernemerschap.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!