Webinar: Hoe blijf je als sociaal fonds relevant in veranderende tijden?

Header circle
Circle
Webinar sociaal fonds

De laatste jaren lijkt verandering de enige constante factor in de arbeidsmarkt. Ondernemers worden keer op keer geconfronteerd met nieuwe uitdagingen die impact hebben op hun personeelsbeleid. In sommige sectoren is er een tekort aan goed personeel, waar andere sectoren juist moeite hebben om mensen aan de slag te houden. Ook worden organisaties geconfronteerd met nieuwe wetgeving en cao. Als sociaal fonds ondersteun je jouw leden met dit soort thema’s.

Hoe spreek je als sociaal fonds jouw achterban aan in een tijd waarin informatie overal verkrijgbaar is? Hoe blijf je in contact met je achterban en hoe versterk je de positie van jouw sociaal fonds?
In het webinar ‘Hoe blijf je als sociaal fonds relevant in veranderende tijden?’ gaan Giel Schikhof en Roel Fransen in op de laatste ontwikkelingen, trends en oplossingen rondom de arbeidsmarkt. En hoe je daar als sociaal fonds op kunt inspelen.

Webinar: Hoe blijf je als sociaal fonds relevant in veranderende tijden?

Datum:                17 november 2020
Tijd:                     10.00 – 11.00 uur

Meer informatie over arbeidsverhoudingen?
Neem contact op met onze experts

Giel Schikhof

Roel Fransen

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!