Webinar Gevaarlijke Stoffen – Kwartsstof 29 april

Header circle
Circle

Een groot deel van de Nederlanders werkt met gevaarlijke stoffen op het werk; denk hierbij aan stoffen als (hard)houtstof, kwartsstof, dieselrook, lasrook en isocyanaten. Deze stoffen ruik je niet, maar ze kunnen wel vervelende gevolgen hebben zoals ernstige gezondheidsproblemen. Wat zijn de risico’s en hoe kun je als ondernemer een gezonde en veilige werkomgeving bieden aan je werknemers?

Op donderdag 29 april organiseren we het webinar Veilig werken met kwartsstof in de bouw en techniek. Onder begeleiding van Ronald de Snoo gaan verschillende experts in gesprek over de gevaren van kwartsstof en wat de beste aanpak is om veilig om te gaan met gevaarlijke stoffen.

Wil jij ook een veilige werkomgeving voor jouw werknemers? Meld je dan aan voor het webinar via deze link.

Het webinar Veilig werken met kwartsstof in de bouw en techniek is onderdeel van de webinarreeks ‘Werk jij binnen jouw bedrijf veilig met gevaarlijke stoffen’. Een samenwerking tussen MKB-Nederland, VNO-NCW, MKB Servicedesk en Wissenraet Van Spaendonck.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.