Webinar: De dialoog tussen het sociale fonds en de MKB ondernemer

Header circle
Circle

Als MKB ondernemer is de kans groot dat je premie afdraagt aan een sociaal fonds. Deze verplichting is vaak een gevolg van een afgesloten cao en geldt meestal voor alle werkgevers en -nemers in de branche.

Mogelijk ben je als MKB ondernemer niet bewust van het feit dat jouw bedrijf onder de werkingssfeer van een bepaalde cao valt en je een verplichte premieafdracht moet doen. Zo’n premieafdracht is er echter niet voor niks en het Sociale Fonds kan voor jouw bedrijf van grote toegevoegde waarde zijn. Maar wat is een Sociaal Fonds precies en wat doen zij?

In het webinar De dialoog tussen het sociale fonds en de MKB ondernemer gaan experts Roel Fransen en Sander Vastbinder van Wissenraet Van Spaendonck in gesprek met Martin Lurvink (eigenaar Borstelfabriek Luva) en Wim van Dijk (bestuurslid Sociaal Fonds voor de houtverwerkende industrie)

Ben jij benieuwd naar de toegevoegde waarde van een Sociaal Fonds bekeken vanuit zowel de ondernemer als het fonds zelf? Meld je dan nu aan voor het webinar.

Webinar De dialoog tussen het sociale fonds en de MKB ondernemer
Datum: 1 april 2021
Tijd: 12.30 – 13.15 uur

Meld je hier aan voor het webinar.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.