Webinar ‘Chroom-6 op de werkplek’

Header circle
Circle

In veel bedrijven komen werknemers in aanraking met gevaarlijke stoffen, zoals chroom-6. Het werken met deze stof kan ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Als in jouw bedrijf gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen, weet dan hoe je een gezonde en veilige omgeving kan bieden voor je werknemers. Er kan veel voorkomen worden door bewust en veilig te werk te gaan.

Op donderdag 8 juli organiseren we een webinar over chroom-6 op de werkplek en de invloed van deze gevaarlijke stof op werknemersveiligheid. Wat zijn de gevaren van chroom-6 en hoe kan je die gevaren aanpakken?

Wil jij ook een veilige werkomgeving voor jouw werknemers? Meld je dan aan voor het webinar via deze link.

Het webinar Chroom-6 op de werkplek is onderdeel van de webinarreeks ‘Werk jij binnen jouw bedrijf veilig met gevaarlijke stoffen’. Een samenwerking tussen MKB-Nederland, VNO-NCW, MKB Servicedesk en Wissenraet Van Spaendonck.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.