“Wake up & get inspired!” ontbijtsessie Aanbesteden

Header circle
Circle

De dag goed beginnen met een informatieve ochtend? Reserveer 4 oktober a.s. dan alvast in uw agenda! Wissenraet van Spaendonck organiseert samen met Appeldoorn Tendermanagement een ontbijtseminar Aanbesteden. “Wake up & get inspired!”

Programma
08.30 – 09.00 uur Inloop, ontbijt en gelegenheid tot netwerken
09.00 – 10.30 uur Vervolgens staan er twee boeiende lezingen op het programma:

“Aanbesteden: een (on)eerlijke verdeling van lusten en lasten?”
Door Daniëlle Radder, Advocaat bij Leijnse Artz Advocaten
Het aanbestedingsrecht wordt veelal ervaren als te formeel, te juridisch en weinig flexibel, waarbij aanbestedende diensten bovendien gedreven worden door het realiseren van besparingen. Aan de hand van recente jurisprudentie bekijken we of aanbesteden vooral lusten voor de aanbestedende dienst en lasten voor de inschrijver brengt, of dat dit toch wat anders ligt. Hierbij staan onder andere de verdeling van aansprakelijkheid, herstelmogelijkheden en disproportionele eisen op het programma.

“Strategisch gebruikmaken van de Nota van Inlichtingen”
Door Rikie de Veer, Consultant Aanbestedingen bij Appeldoorn Tendermanagement
Vragen stellen ten behoeve van de Nota van Inlichtingen kan eventuele onduidelijkheden ophelderen. Maar belangrijker is dat je dit instrument goed kunt inzetten om de aanbesteding strategisch te beïnvloeden, specifieke concurrenten buitenspel te zetten en je eigen kansen te vergroten. Het al dan niet benutten van de mogelijkheid om vragen te stellen, kan het verschil maken tussen winnen of verliezen. Laat de vragenronde dus nooit aan je voorbij gaan en maak er slim gebruik van! Rikie de Veer deelt tips & tricks voor het beïnvloeden van de aanbesteding tijdens deze interactieve sessie.

Locatie
Green Village, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein.

Aanmelden en kosten
De kosten bedragen € 125,- excl. BTW per persoon. Klik hier om u aan te melden voor dit ontbijtseminar. Afmelden kan kosteloos tot 15 september 2017. Daarna is annuleren niet meer mogelijk en worden de deelnamekosten niet gerestitueerd. U kunt dan wel een collega in uw plaats laten gaan.

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webinar

Meer weten over het starten
van een beroepsregister?
24 september 10.00-11.00 uur

Header circle
Circle