“Wake up & get inspired!” ontbijtsessie Aanbesteden

25 jul 2017

De dag goed beginnen met een informatieve ochtend? Reserveer 4 oktober a.s. dan alvast in uw agenda! Wissenraet van Spaendonck organiseert samen met Appeldoorn Tendermanagement een ontbijtseminar Aanbesteden. “Wake up & get inspired!”

Programma
08.30 - 09.00 uur Inloop, ontbijt en gelegenheid tot netwerken
09.00 - 10.30 uur Vervolgens staan er twee boeiende lezingen op het programma:

“Aanbesteden: een (on)eerlijke verdeling van lusten en lasten?”
Door Daniëlle Radder, Advocaat bij Leijnse Artz Advocaten
Het aanbestedingsrecht wordt veelal ervaren als te formeel, te juridisch en weinig flexibel, waarbij aanbestedende diensten bovendien gedreven worden door het realiseren van besparingen. Aan de hand van recente jurisprudentie bekijken we of aanbesteden vooral lusten voor de aanbestedende dienst en lasten voor de inschrijver brengt, of dat dit toch wat anders ligt. Hierbij staan onder andere de verdeling van aansprakelijkheid, herstelmogelijkheden en disproportionele eisen op het programma.

“Strategisch gebruikmaken van de Nota van Inlichtingen”
Door Rikie de Veer, Consultant Aanbestedingen bij Appeldoorn Tendermanagement
Vragen stellen ten behoeve van de Nota van Inlichtingen kan eventuele onduidelijkheden ophelderen. Maar belangrijker is dat je dit instrument goed kunt inzetten om de aanbesteding strategisch te beïnvloeden, specifieke concurrenten buitenspel te zetten en je eigen kansen te vergroten. Het al dan niet benutten van de mogelijkheid om vragen te stellen, kan het verschil maken tussen winnen of verliezen. Laat de vragenronde dus nooit aan je voorbij gaan en maak er slim gebruik van! Rikie de Veer deelt tips & tricks voor het beïnvloeden van de aanbesteding tijdens deze interactieve sessie.

Locatie
Green Village, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein.

Aanmelden en kosten
De kosten bedragen € 125,- excl. BTW per persoon. Klik hier om u aan te melden voor dit ontbijtseminar. Afmelden kan kosteloos tot 15 september 2017. Daarna is annuleren niet meer mogelijk en worden de deelnamekosten niet gerestitueerd. U kunt dan wel een collega in uw plaats laten gaan.

Meer weten over: “Wake up & get inspired!” ontbijtsessie Aanbesteden?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers