Vereniging 3.0 op DNA Jaarcongres

Header circle
Circle

Op 15 & 16 juni verzorgen Ivan Pouwels en Ferry Koster op het DNA Jaarcongres een learning lab met het thema Vereniging 3.0: innoveren, vernieuwen en markt vergroten.

Er zijn veelbelovende bewegingen in verenigingsland te signaleren waarin leden gezamenlijk succesvol innoveren én waarin de vereniging een cruciale rol speelt. De sessie gaat in op de vraag hoe de vereniging een succesvolle innovatie-intermediair kan worden. Hierbij wordt wetenschappelijk theorie gekoppeld aan praktijk in Nederland en daarbuiten.

Lees het volledige artikel op de vernieuwde website van BrancheAdvies.

Ivan Pouwels is een ervaren onderzoeker en directeur van Van Spaendonck BrancheAdvies. Voor kenniscentrum ICOON en TIAS Business School richt hij zijn onderzoek op interorganisationele samenwerking en innovatie.

Prof. dr. Ferry Koster is bijzonder hoogleraar innovatieve samenwerking aan TIAS School for Business and Society (Tilburg University) en wetenschappelijk directeur van kenniscentrum ICOON dat zich bezighoudt met de vraag hoe organisaties via samenwerking tot innovaties komen.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!