Vereniging 3.0 op DNA Jaarcongres

13 jun 2017

Op 15 & 16 juni verzorgen Ivan Pouwels en Ferry Koster op het DNA Jaarcongres een learning lab met het thema Vereniging 3.0: innoveren, vernieuwen en markt vergroten.

Er zijn veelbelovende bewegingen in verenigingsland te signaleren waarin leden gezamenlijk succesvol innoveren én waarin de vereniging een cruciale rol speelt. De sessie gaat in op de vraag hoe de vereniging een succesvolle innovatie-intermediair kan worden. Hierbij wordt wetenschappelijk theorie gekoppeld aan praktijk in Nederland en daarbuiten.

Lees het volledige artikel op de vernieuwde website van BrancheAdvies.

Ivan Pouwels is een ervaren onderzoeker en directeur van Van Spaendonck BrancheAdvies. Voor kenniscentrum ICOON en TIAS Business School richt hij zijn onderzoek op interorganisationele samenwerking en innovatie.

Prof. dr. Ferry Koster is bijzonder hoogleraar innovatieve samenwerking aan TIAS School for Business and Society (Tilburg University) en wetenschappelijk directeur van kenniscentrum ICOON dat zich bezighoudt met de vraag hoe organisaties via samenwerking tot innovaties komen.