Van Spaendonck Ondernemingshuis behaalt BREEAM certificaat

Header circle
Circle
van-spaendonck-ondernemingshuis

“We zijn trots op het behalen van het keurmerk ‘Breeam excellent’ voor duurzaamheid”, aldus Jan Gevers, voorzitter Algemene Directie over het in 2017 compleet gerenoveerde Van Spaendonck Ondernemingshuis. Het huis is het resultaat van nauwe samenwerking met architect Cepezed, adviseurs Nelissen, bouwbedrijf Mertens en installatiebedrijf Homij. “De ambitie om na de renovatie te voldoen aan de hoge eisen op het gebied van duurzaamheid (management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, landgebruik en ecologie, vervuiling) was hoog. Als je dit dan uiteindelijk samen voor elkaar krijgt, dan kun je niet anders dan zeer tevreden zijn.”

“We wonen hier nu bijna een jaar samen met VNO-NCW Brabant-Zeeland, Bouwend Nederland, IFF, Van Spaendonck Services, Loket.nl, Van Spaendonck Brancheadvies, Wissenraet Van Spaendonck en de Van Spaendonck Groep. Het is niet alleen een duurzaam gebouw met milieuvriendelijke en innovatieve oplossingen zoals warmte- en koudeopslag, zonnepanelen, het slim omgaan met regenwater en een fraaie ecologische tuin. Dagelijks zie je dat de formule van ‘elkaar ontmoeten’ werkt: in het werkcafé Seats, de pleinen, zitjes en vides werken huisgenoten en relaties samen. Ook de transparantie met de glazen wanden en zonlicht geeft een uitnodigende werksfeer. Na een jaar besef ik nog regelmatig wat een geluk het is om in zo’n prachtig en duurzaam pand te samen te mogen werken

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!