Van Spaendonck is partner van de Week van de Werkstress 

Header circle
Circle

Van 13 t/m 17 november 2023 is het weer de Week van de Werkstress, een initiatief van OVAL. Van Spaendonck zet zich voor het werkgeluk van haar werknemers en is officieel partner van de week van de werkstress!  

(Ver)binding 

Het hoofdthema van dit jaar is (ver)binding. Juist in deze tijd van het hybride werken, toenemende individualisering en een steeds krappere arbeidsmarkt is verbinding extra belangrijk. Maar hoe maak je verbinding in een wereld waar steeds meer op afstand gebeurt? En hoe blijf je aangesloten, bij je collega’s, bij je organisatie of bij de maatschappij? (Ver)binding maakt dat je gezien wordt en dat je ergens bij hoort. Dat is essentieel in een werkwereld waar steeds meer eenzaamheid en werkdruk ervaren wordt. Goed dus om hierbij stil te staan.  

Het Week van de Werkstress-event  

Tijdens de week van de werkstress worden er verschillende activiteiten georganiseerd rondom werkstress, werkgeluk en (ver)binding. Op 15 november organiseert OVAL hét event van de Week van de Werkstress. Tijdens dit event vertellen verschillende sprekers meer over hun visie op verbinding, werkstress en werkgeluk. Kijk voor meer informatie op de site van de week van de werkstress.  

Van Spaendonck zoekt de verbinding op  

Ook binnen Van Spaendonck zal er stil worden gestaan bij de Week van de Werkstress. Er worden deze week verschillende workshops georganiseerd waarbij collega’s verbinding gaan opzoeken. Verbinding met zichzelf, met elkaar én met de organisatie.  

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!