Van Spaendonck introduceert de Salarischecker speciaal voor branche- en ondernemersorganisaties

Header circle
Circle
Geüpload naarVan Spaendonck introduceert de Salarischecker speciaal voor branche- en ondernemersorganisaties

Wat moet ik mijn (nieuwe) medewerker betalen…?

De vraag van veel werkgevers, bij de werving van nieuwe medewerkers, of bij een eindejaarsgesprek…. cao lonen geven een indicatie, maar niet iedere sector heeft een vastgestelde cao. Bovendien; dat wat er werkelijk betaald wordt voor specifieke functies is vaak onduidelijk. Uiteindelijk wil je als werkgever een salaris betalen dat marktconform is. Ook ledenservices van verschillende brancheorganisaties krijgen de vraag naar de werkelijke salarissen die momenteel betaald worden in de branche. Daarvoor hebben we nu een slimme en eenvoudige oplossing

De Salarischecker voor uw branche- of ondernemersorganisatie

U kunt de salarischecker als ledenservice aanbieden aan uw leden door deze tool op de website van uw eigen vereniging of organisatie te plaatsen. Met de salarischecker kunnen uw leden eenvoudig het salaris checken van functies die veel voorkomen in de sector. En zijn diverse aanvullende mogelijkheden, per functie is ook zichtbaar:

  • Verdeling man/vrouw
  • Wel of geen leaseauto
  • Variabele beloning
  • Gemiddelde reistijd

Salarischecker is gebaseerd op geanonimiseerde salarisdata van meer dan 900.000 werknemers aangevuld met diverse andere bronnen.

Ja, ik heb interesse in de Salarischecker en wil graag vrijblijvend de basisversie van de Salarischecker gebruiken.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!