Van Spaendonck en Ivan Pouwels zetten samenwerking in strategische partnership voort

Header circle
Circle
Van Spaendonck en Ivan Pouwels zetten samenwerking in strategische partnership voort

Per 1 april aanstaande zetten Ivan Pouwels en Van Spaendonck in op een strategisch partnership. Ivan Pouwels heeft de afgelopen jaren het directeurschap bij Van Spaendonck Brancheadvies gecombineerd met zijn promotieonderzoek en wil hiervoor meer ruimte creëren.

“Met Van Spaendonck heb ik een warme band en ik ben verheugd dat zij mij de kans tot een wetenschappelijke promotie hebben geboden, het triggert mijn intellectuele vermogen en ik zie dat het van grote waarde is voor ons vak. Ik wil daarvoor de komende tijd meer tijd vrij kunnen maken. Natuurlijk blijf ik ook betrokken bij de vraagstukken uit de praktijk; Het domein van innovatieve samenwerking en vereniging 3.0 zoals we dat binnen Van Spaendonck hebben ontwikkeld is daarvoor een goede basis“, aldus Ivan Pouwels.

“Een moderne vorm van samenwerken, die past bij de huidige tijd”, aldus Carmen de Jonge, directeur Wissenraet Van Spaendonck. “We zien nog veel ruimte in de markt voor samenwerking en in Ivan Pouwels herkennen we veel van ons gedachtegoed rondom samenwerken, innoveren en verenigen. Mede dankzij het onderlinge vertrouwen in elkaars professionaliteit ben ik blij dat we met dit partnership kennis en kunde met elkaar kunnen verbinden en Ivan de ruimte kunnen bieden voor zijn eigen intellectuele ontwikkeling en promotie”.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!