Vacature: compliance officer

Header circle
Circle

Wij zijn op zoek naar een Compliance Officer die zorgt voor een perfecte naleving en opvolging van de geldende wet- en regelgeving binnen onze organisatie. Werk je autonoom, ben je een verbinder en communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Doel van de functie
Als Compliance Officer assisteer en adviseer je de directie en het verantwoordelijk management bij het inrichten van de integere bedrijfsvoering en het beheersen van interne en externe compliance-risico’s. Je adviseert over implementatie van wet- en regelgeving in beleid en procedures, houdt toezicht op de naleving hiervan en bent betrokken bij samenstelling en aanbieding van interne trainingen. Dit alles ter waarborging van een integere bedrijfsvoering en voorkoming van reputatieschade voor Wissenraet Van Spaendonck. Het gaat hierbij primair om de volgende wet- en regelgeving: Wtt, Wwft, Sanctiewet en (bij voorkeur) ook de AVG.

Lees hier de hele vacature.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.