Ben jij onze nieuwe adviseur arbeidsmarkt?

Header circle
Circle
ssfh-gekwalificeerd-personeel

Ben jij de potential die zin heeft om netwerk en inhoud te verbinden? Heb jij gevoel voor belangenbehartiging en samenwerking? Heb jij kennis van ontwikkelingen en veranderingen in CAO’s, AVV, duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarkt en zie jij daarin de uitdagingen voor ondernemers, branches, O&O-fondsen en werkgevers- en werknemersorganisaties, dan zoeken wij jou!

Jouw functie

Voor de teams Arbeidsverhoudingen en Werk & Gezondheid van Wissenraet Van Spaendonck zijn wij op zoek naar een collega die affiniteit heeft met arbeidsmarkt en arbeidsverhoudingen.

Jouw activiteiten zijn zowel uitvoerend als beleidsmatig:
• Je zorgt voor een optimale ondersteuning van bestuur, commissies en leden van meerdere verenigingen, onderhoudt daarbij nauw contact en informeert ze waar nodig;
• Je monitort trends en ontwikkelingen en doet voorstellen voor innovatie;
• Je bent medeverantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Denk aan social media, content voor website, het schrijven van nieuwsbrieven en persberichten en het organiseren van congressen/bijeenkomsten.

Bekijk hier de hele vacature

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.