Terugblik POWERHOUSE Van Spaendonck 2023

Header circle
Circle

Alweer een maand geleden vond de derde editie van POWERHOUSE Van Spaendonck plaats, waarbij het thema ‘Breaking the Rules’ centraal stond. Verschillende sprekers namen ons mee in de dynamische wereld en deelden inzichten over het doorbreken van conventies en hoe je als organisatie voorop blijft lopen.

Bekijk nu het online magazine

Van het bedenken van slechte ideeën tot de werking van ons brein, en van de toenemende rol van Artificial Intelligence in het bedrijfsleven tot de cruciale samenwerking binnen de sector. Maar liefst vijf inspirerende sprekers deelden hun persoonlijke verhalen waarbij alle facetten van de veranderende wereld aan bod kwamen.

Wil jij de waardevolle tips en inzichten van alle sprekers nog eens rustig nalezen? Bekijk dan het online magazine. Ontdek hoe je verandering omarmt, samenwerking stimuleert, en je organisatie klaarstoomt voor de uitdagingen van morgen.

Bekijk het online magazine hier.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!