StiR on Tour ‘Stress geeft je superkrachten’

Header circle
Circle

Suzan Kuijsten, auteur van het succesvolle boek ‘Hollend voor je stress uit’, zal nogmaals een masterclass stress voor ons geven. Deze keer op 5 oktober a.s. in de regio Amsterdam.

Suzan is een van de bekendste stressdeskundigen van Nederland en we zijn dan ook blij dat ze deze workshop voor ons komt geven. Op humoristische wijze en met rijk geïllustreerde voorbeelden, filmpjes en anekdotes maakt Suzan je wegwijs en stresswijs. In vogelvlucht neemt ze ons mee in het fenomeen stress en de wijze waarop wij hier in onze begeleiding aandacht aan kunnen geven. In de wereld van Afdeling inspannen en Afdeling ontspannen legt Suzanne heel helder uit welke lichamelijke oorzaken aan te wijzen zijn als we het hebben over stress. Waarom is het zo lastig om te stoppen met hollen? Wat is er voor nodig om tijdig in te grijpen en hoe doe je dat dan? Welk domino effect hebben stressfactoren?

Wanneer en waar?
Donderdag 5 oktober 2017, In den Ossewaerd, Vuurlijn 50, 1424 NS De Kwakel.

Programma
•15.00 – 15.30 uur: Inloop met koffie en thee
•15.30 – 17.30 uur: Masterclass Suzan Kuijsten
•Vanaf 17.30 uur: Netwerkborrel

Aanmelden en kosten
Voor aanmelden en informatie over de kosten klik hier.

Suzan Kuijsten is coach, trainer, spreekster en helpt organisaties bij het ontwikkelen van stressmanagementbeleid. Ze geeft lezingen en blogt sinds kort voor Wendy Online.Haar boek Hollend voor je stress uit is zeer lovend ontvangen:

  • “Dit is een boek waar je je leven lang plezier aan hebt” – Dolf Jansen
  • “Voor iedereen die het beste uit zijn of haar leven wil halen” – Annemarie van Gaal
  • “Het enige boek dat nog op je bureau zou moeten liggen” – Weekblad Margriet
  • “De spijker op zijn kop (…) de overzichtelijke weergave van stressfactoren en gereedschappen geeft ook voor hulpverleners een meerwaarde” – Het Stresscentrum

Het secretariaat van StiR is ondergebracht bij Wissenraet Van Spaendonck.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!