StiR klaar voor de toekomst

Header circle
Circle

Stichting Registratie, kortweg StiR, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers van professioneel begeleiders, zoals coaches, teamcoaches en organisatiecoaches beheert.

Met de lancering van de vernieuwde website is StiR helemaal klaar voor de toekomst. Of je nu professioneel begeleider bent, er eentje zoekt of jouw opleiding wilt erkennen of accrediteren. Op de vernieuwde website vind je gemakkelijk de informatie waar je naar op zoekt bent.

Een belangrijk onderdeel van de vernieuwde website is de integratie met PE-online: een applicatie om snel, eenvoudig en efficiënt het proces van Permanente Educatie te beheren. Professioneel begeleiders kunnen zich nu gemakkelijk via de website (her)registreren via hun eigen online account waar alle bij- en nascholing wordt bijgehouden. Een mooie stap voor deze stichting!

Bekijk de website hier

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.