StiMo zorgt voor innovatie op het gebied van duurzaam verpakken

Header circle
Circle
STIMO duurzaam verpakken

Verpakkingsmaterialen, waarschijnlijk kom je er elke dag wel mee in aanraking. Maar wist je dat bedrijven die verpakte producten in omloop brengen ook wettelijk verantwoordelijk zijn voor deze verpakkingen? Dan gaat het vooral om de preventie, inzameling en recycling van gebruikte verpakkingsmaterialen. Stichting Materiaalorganisaties (StiMo) zet zich in voor het optimaliseren van de levenscyclus van huishoudelijke en bedrijfsmatige verpakkingen.

Vanuit Wissenraet Van Spaendonck ondersteunen we StiMo in de belangenbehartiging van vijf individuele materiaalorganisaties rondom de verpakkingsmaterialen papier/karton, hout, kunststof, glas en blik. We zetten hierbij in op (keten)samenwerking en verdere innovatie op het gebied van duurzaam verpakken. Op deze manier maken we zo efficiënt mogelijk gebruik van grondstoffen en materialen. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de nieuwe website.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!