Stage lopen bij Van Spaendonck

Header circle
Circle

Van Spaendonck in Tilburg werkt graag met stagiair(e)s en moedigt ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf aan hetzelfde te doen. We werken hierbij nauw samen met Avans Hogeschool Tilburg, Fontys Hogeschool Tilburg, Tilburg University vanuit ons motto ‘Door samenwerking worden kleine dingen groot.’
We zijn met name op zoek naar stagiair(e)s die slimme opdrachten kunnen doen op het gebied van ICT, marketing en communicatie of juridische opdrachten.
Wij bieden een gezellige werkplek in ons prachtige Van Spaendonck Ondernemingshuis en een goede begeleiding gedurende je stagetijd. Je ontvangt een uitstekende stagevergoeding. Samen werken we een passende stage- of afstudeeropdracht uit.

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht of (meeloop-)stage of heb je een vraag hierover, mail dan naar info@vanspaendonck.nl
Meer weten? Kijk dan ook eens op
http://www.vanspaendonck.nl

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!