SFH gaat naar de finale van ESF-Awards 2017

Header circle
Circle

Woensdagmiddag 8 november vindt de uitreiking van de ESF-Awards 2017 plaats tijdens het jaarlijkse ESF-Event in Den Haag. het Ministerie van Sociale Zaken staat dan stil bij bijzondere projecten en activiteiten die mede mogelijk zijn gemaakt door het Europees Sociaal Fonds (ESF 2014-2020).

Het Sociaal Fonds voor de Houtverwerkende Industrie is in het kader van duurzame inzetbaarheid in 2017 een ESF-project gestart met de naam ‘Duurzaam werken in het Hout’. Het project Duurzaam werken in het Hout is één van de tien finalisten van de ESF-Awards!.

Voor de verkiezing van de Publieksprijs van de ESF-Award zijn promotiefilmpjes gemaakt die op de Facebookpagina van het Agentschap SZW zijn geplaatst, u kunt hier de gehele maand oktober uw stem uit te brengen.

Wij rekenen op je stem voor het project Duurzaam werken in het Hout!

Het secretariaat van het Sociaal Fonds voor de Houtverwerkende Industrie wordt uitgevoerd door Wissenraet van Spaendonck.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!