Samen werken aan Samenwerken in 2018

Header circle
Circle

Samenwerken, niets is er zo gemakkelijk uitgesproken als “we gaan samenwerken”. Het is immers wel zo sociaal om aan te geven dat je echt wilt samenwerken om een bepaald project af te ronden of een doel te bereiken. We kennen natuurlijk allemaal die mensen die wel zeggen dat ze willen samenwerken, maar dan wel graag op jouw manier en niet op die van de ander. Ofwel… ja zeggen maar nee doen. Want echt samenwerken, dat is nog niet zo simpel, dat vergt toch ook iets van loslaten van je eigen overtuigingen, willen leren en openstaan voor die van de ander en samen nadenken over de toekomst.

En wij mensen vinden het nu eenmaal vaak moeilijk om dingen los te laten, dingen waar we jaren goed in bleken te zijn, hard aan hebben gewerkt of voor hebben doorgeleerd. En je weet immers ook nog niet wat je er voor terugkrijgt….

Lees de blog van Carmen de Jonge.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!