Samen ondernemen: lees de nieuwe Poweredby

Header circle
Circle
Samen ondernemen: lees de nieuwe Poweredby

Niet alleen samenwérken brengt een onderneming verder. Met samen ondernémen leggen we in deze Poweredby, het magazine van Van Spaendonck, nog meer de nadruk op de doelen die ondernemingen of mensen willen bereiken, en de perspectieven die daarmee voor hen bereikbaar worden. We komen dat tegen in onze dagelijkse praktijk én we zien het terug bij onze klanten: samenwerkingsverbanden van ondernemers en ondernemingen en providers.

Kenmerk van samen ondernemen is dat er voor betrokken partijen een wenkend perspectief moet zijn. Ondernemen betekent investeren. Accepteren dat er opstartproblemen kunnen zijn en daarbij behorende coördinatiekosten, dat hoort erbij. Uiteindelijk moet het gaan om een gezamenlijk belang. De zogenaamde win-win voor alle partijen. Want zonder wenkend perspectief is samen ondernemen als vuur zonder zuurstof.

We hopen u te inspireren met deze Poweredby tot weer mooie nieuwe vormen van ondernemerschap.

Lees hier de Poweredby

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!