Samen met EPV maken we een vuist tegen onverzekerdheid in o.a. de houtsector

Header circle
Circle

Bedrijven uit bepaalde branches, zoals food, recycling en de houtverwerkende industrie, worden de afgelopen jaren geconfronteerd met een extreme verhoging van de brandverzekeringspremie en een gereduceerde dekking. Nu brand- en schadeverzekeraars zich steeds meer terugtrekken uit sectoren die als risicovol worden beoordeeld, dreigen bedrijven (deels) onverzekerd te raken.

De Nederlandse Emballage- en Palletindustrie Vereniging (EPV) heeft het initiatief genomen om, in samenwerking met Wissenraet Van Spaendonck alternatieve verzekeringsoplossingen te onderzoeken, waarbij de verzekerbaarheid wordt geborgd en de premiestelling beheersbaar blijft.

Samen met marktpartijen zoals onafhankelijk adviseur risicomanagement Climbel, verzekeringsmakelaar Aon en verzekeraar Allianz streven EPV en Wissenraet Van Spaendonck naar een marktoplossing voor EPV-leden.

Lees hier het hele artikel, gepubliceerd in Houtwereld.

Of download het artikel ‘EPV-leden willen risico’s delen’, gepubliceerd in EPVisie

Meer weten? Neem contact op met één van onze experts.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.