Reshoring, juist tijdens deze coronacrisis!

Header circle
Circle

In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan de herlancering van The Reshoring Connection. Mét een vernieuwde Reshoring Tool en website! Een goede timing, want door de coronacrisis staat reshoring weer op de politieke agenda.

De nieuwe website heeft een commerciëlere insteek gekregen. De vernieuwde Reshoring Tool krijgt veel aandacht en we hebben de content gesegmenteerd op de verschillende doelgroepen. Daarnaast heeft het design een flinke update gekregen. Moderner, meer beeld en een verbeterd gebruikersgemak.

Over reshoring
Reshoring is het terughalen van bedrijfsactiviteiten uit het buitenland naar eigen land. Reshoring helpt bedrijven bij innovatie, kostenbeheersing en creëert nieuwe business-kansen. The Reshoring Connection helpt ondernemers verder in keuzes en overwegingen. Het biedt een ondernemersplatform waar kennis en ondersteuning geboden wordt en waar ondernemers elkaar kunnen inspireren met hun ervaringen.

Ga hier naar de nieuwe website

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.