POWERHOUSE Van Spaendonck: Team van de toekomst

Header circle
Circle

Op 6 oktober 2022 om 14:00 uur openen wij met veel plezier de deuren van de Maassilo in Rotterdam voor de tweede editie van POWERHOUSE Van Spaendonck. We nodigen je graag uit!

Op deze middag word je tijdens een verrassend programma geïnformeerd en geïnspireerd over het meest actuele onderwerp dat speelt bij ondernemers: het vinden, binden en ontwikkelen van de juiste mensen. Tijdens dit evenement waarin het Team van de Toekomst centraal staat word je:

  • Geïnspireerd door keynote spreker Pim de Morree
  • Uitgenodigd om deel te nemen aan twee van de drie inspiratiesessies rondom vinden (Suzan Schoutsen), binden (Ynzo van Zanten) én ontwikkelen van personeel (Arjen Banach)
  • Sluiten we samen de dag af met een borrel, waar je naast een hapje en een drankje ook kunt genieten van verrassend entertainment


We beloven dat jij de deur uit gaat vol inspiratie én met praktische handvatten over hoe jij de beste werkgever kunt zijn voor jouw Team van de Toekomst. Wil je meer weten? Bekijk dan het programma voor alle informatie over de sessies en de locatie.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!