Paper Koster & Van Bree: How managers evoke ambidexterity and collaboration

Header circle
Circle

International Journal of Innovation and Technology Management (IJITM) heeft het paper geaccepteerd.

Het paper beschrijft hoe managers samenwerking kunnen verbeteren en daarmee ambidexterity (een combinatie van incrementele en radicale innovaties) kunnen bevorderen (en hoe dat ook weer de samenwerking versterkt). Daarnaast gaat het over samenwerking binnen een organisatie, maar de onderliggende mechanismen spelen ook zeker een rol bij samenwerking tussen organisaties.

Zodra het paper wordt vrijgegeven zullen wij dit met u delen.

Kenniscentrum ICOON (Innoveren – Coöpereren – Ondernemen) richt zich op het verzamelen, initiëren, ontwikkelen en verspreiden van kennis over samenwerkingsverbanden tussen ondernemingen, branches en beroepen, waarbij de nadruk wordt gelegd op nieuwe samenwerkingsverbanden en waarbij de gegenereerde kennis inzicht biedt in het functioneren, de waarde en de toekomst van die samenwerkingsverbanden.

Ferry Koster is bijzonder hoogleraar op de Leerstoel Innovatieve Samenwerking van TIAS School for Business & Society en Van Spaendonck en werkzaam voor Kenniscentrum ICOON.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!