Open huis 30 september

Header circle
Circle

Het nieuwe Van Spaendonck Ondernemingshuis aan het Reitseplein 1 in Tilburg is een huis waar de belangen van ondernemers bij elkaar komen en waar mensen en netwerken aan elkaar verbonden worden.

Samen met BZW, Bouwend Nederland, IFF, Van Spaendonck Services, Loket.nl, Van Spaendonck BrancheAdvies, ICOON kenniscentrum Van Spaendonck, Van Spaendonck Fundatie en Van Spaendonck Groep woont Wissenraet Van Spaendonck in dit nieuwe huis met een eigentijds elan: duurzaam, comfortabel, representatief, uitnodigend en transparant. Samen gaan we hier groeien met klanten, medewerkers en relaties.
Voorheen was de naamgeving ‘Het Corpac Huis’ een afkorting van de Latijnse spreuk “Concordia Res Parvae Crescunt” (door samenwerking worden kleine dingen groot) van de Romeinse dichter Sallustius.

Inmiddels is het huis omgedoopt tot het Van Spaendonck Ondernemingshuis waar het binnenkort mogelijk is om bedrijfsruimte te huren, vergaderingen en meetings te organiseren, lekker te lunchen of gewoon een kopje koffie te drinken.

Op zaterdag 30 september is het Van Spaendonck Ondernemingshuis open voor omwonenden, oud-collega’s, relaties en andere geïnteresseerden. Tussen 13.00 en 16.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!