Nominatie Van Spaendonck Ondernemingshuis ArchDaily Building of the Year 2018

Header circle
Circle
adglobal-boty18-featurenominationstage

Het Van Spaendonck Ondernemingshuis is genomineerd voor de ‘ArchDaily Building of the Year 2018’ prijs. Samen met architect Cepezed zijn we hier erg trots op. ArchDaily is de grootste wereldwijde architectuurwebsite. Archdaily benoemt elk jaar, op basis van publieksstemmen, vijftien gebouwen tot Building of the Year. Het Van Spaendonck Ondernemingshius is genomineerd in de categorie Office Buildings.

Bekijk hier de nomainatie van het Van Spaendonck Ondernemingshuis op Archdaily; de foto’s en beschrijving van het Van Spaendonck Ondernemingshuis en breng je stem uit.

U bent van harte welkom in het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Bent u geïnteresseerd om hier een ontmoeting te organiseren of een werkafspraak te hebben tijdens een fijne lunch in het restaurant Seats? Dat kan natuurlijk ook. Kijk hier naar de mogelijkheden.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!