Nieuwe website Velin

Header circle
Circle
Nieuwe website Velin

Afgelopen maand is de nieuwe website van Velin opgeleverd. Met deze website biedt Velin haar leden een platform waarop alle informatie rondom hogedruk leidingen te vinden is.

Een grote verbetering in webdesign en gebruikersgemak. Zo optimaliseren we de communicatie met de leden, samenwerkingspartners en de branche.
Bij de ontwikkeling van de website is veel aandacht besteed aan het gemak voor de gebruiker, de structuur en het design van de website is hier volledig op aangepast.

Kennisbank
De compleet nieuwe kennisbank geeft websitebezoekers de mogelijkheid informatie te raadplegen en relevantie dossierkennis te vinden. Het overgrote deel van de artikelen zijn openbaar en dus door iedereen te raadplegen. Interne artikelen zijn enkel beschikbaar voor Velin leden, zij kunnen deze raadplegen na inloggen. Op deze manier bedienen we de verschillende doelgroepen optimaal.

Bekijk de website op http://www.velin.nl

Wilt u uw communicatie ook naar een hoger niveau tillen?
Neem dan contact met ons op!

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!