Nieuwe uitgave: PowerdBy Samen groeien

Header circle
Circle

Donderdag 11 mei jl. is de nieuwe PowerdBy gepresenteerd in het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Met de titel Samen Groeien geeft de Van Spaendonck groep in deze inmiddels zevende uitgave van de PowerdBy een kijkje achter de schermen.

Successen zijn natuurlijk altijd leuk om te delen, maar eigenlijk ben ik vooral trots op de thema’s die wíj samen met onze klanten op steeds slimmere en innovatieve wijze weten te realiseren, aldus Carmen de Jonge, directielid Van Spaendonck.
Mooie artikelen waarin wij klanten aan het woord laten. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Rob Bongenaar en Ivan Pouwels over de ontwikkeling bij Koninklijke Horeca Nederland, of de wijze waarop OVAL haar maatschappelijke positie neemt bij die vervelende ziekte kanker, waarmee wij op de werkvloer helaas ook steeds vaker te maken krijgen. Aad Koster, voorzitter en Ragna Hummel, lid van OVAL hebben zich hiervoor laten interviewen.
Verder laten wij in deze editie natuurlijk weer allerlei feitjes en cijfers zien, maar ook medewerkers aan het woord, die in hun vrije tijd hele bijzondere activiteiten hebben.

Al met al weer een PoweredBy waar wij trots op zijn!

Benieuwd geworden? Lees hier het volledige magazine online: PowerdBy Samen groeien

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!