Nieuwe directeur Wissenraet Van Spaendonck  

Header circle
Circle

Tilburg, 12 september 2022 – Vanaf 1 oktober start Wijnand van Unen als directeur Wissenraet Van Spaendonck.  

Wijnand heeft ruime ervaring in het verenigingsmanagement, verandermanagement, public affairs en strategieontwikkeling. Hij heeft deze ervaring opgedaan o.a. als directeur van de Koninklijke ANKO, voorzitter van de Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA) en hoofdbestuurslid van MKB-Nederland.   
 
“Ik geloof in de waarde van verenigen, verenigingen en ondernemerschap voor Nederland. Om dit te mogen combineren bij de marktleider zie ik als een unieke kans. Ik verheug mij erop om samen met mijn collega’s met Wissenraet Van Spaendonck impact te zoeken en ook echt te maken”, aldus Wijnand. Jeroen de Heer, directievoorzitter van de Van Spaendonck groep, voegt hieraan toe: “We zijn de afgelopen jaren flink aan het groeien en recent is Atriumgroep samengegaan met Wissenraet Van Spaendonck. Ik vertrouw er op dat Wijnand deze vernieuwde organisatie, met een strakke blik op de toekomst, succesvol vooruitbrengt”.  

Wissenraet Van Spaendonck is onderdeel van de Van Spaendonck groep. 

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!