Nefemed Café

Header circle
Circle

Het thema dit jaar van het Nefemed Café op 30 november: Innoveren voor de wereld van morgen

Hoe fabrikanten van medische hulpmiddelen/medische technologie hun onderscheidende positie kunnen blijven houden..

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. En het is als organisatie geen gemakkelijke opgave om uzelf steeds opnieuw uit te vinden, relevant te blijven voor klanten en duurzame groei te realiseren.

Tijdens Nefemed Café willen we dat eens met elkaar op een luchtige maar nuttige manier met elkaar bespreken. We creëren ongemak, spanning maar dragen ook oplossingsrichtingen aan. Dat doen we met onze partners van Buro Koos en dagvoorzitter Stefan Wijers. Met een prikkelende spreker en een tekenende Maarten Wolterink zorgen we voor een nuttige en aangename middag, met een glimlach en het nodige relativeringsvermogen.

We willen u meenemen en verleiden om na te denken over uw wereld van morgen. Want overdenkt u nooit eens, zittend op de bank thuis, hoe u vanuit uw rol als fabrikant van prachtige producten, op de langere termijn om gaat met patiënten die als consumenten in de regie zijn? Of wat er gebeurt wanneer de ziekenhuizen verdwijnen? En wat te doen met goed geïnformeerde patiënten? Zeker zij die al weten welke ziekte of aandoening ze hebben voordat ze bij een arts aan tafel hebben gezeten. En het allerergste; het hulpmiddel op maat kunnen bestellen bij AliBaba of Coolblue? Wat is uw rol dan nog?

Kunnen we ons als individueel bedrijf en als collectief daarvoor wapenen? Beter nog, op anticiperen?

Daar willen we het met u over hebben, niet als doemscenario, maar om daar eens in een middag met elkaar hierover met een lach en een discussie, met elkaar te onderzoeken.

Welkom daarom op 30 november bij Nefemed Café!

Directievoering en secretariaat van Nefemed is in handen van Wissenraet Van Spaendonck

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!