Nederlandse maakindustrie bundelt krachten in Dutch-Man, Dutch Manufacturing Association

Header circle
Circle

Met trots presenteren 20 ondernemingen in de Nederlandse houtwaren-, borstel- en kwastenindustrie zich als Dutch-Man, Dutch Manufacturing Association. Door het samengaan van de Vereniging HAS en de Vereniging van Nederlandse Borstelfabrikanten is het fundament gelegd om het imago en de zichtbaarheid van dit onderdeel van de Nederlandse maakindustrie te verbeteren.

Van duimstokken tot tabakspijpen en van verfkwasten tot hoogwaardig technisch borstelwerk, het wordt allemaal vervaardigd in Nederland door industriële ondernemingen, voornamelijk familiebedrijven die al generaties bestaan. Door innovatie en veerkracht kan internationaal geconcurreerd worden met kwaliteitsproducten, made in Holland.

Lees hier het volledige artikel op de website van Dutch-Man.

Het secretariaat van Dutch-Man ondersteunt en adviseert het bestuur, de commissies en haar leden bij alle verenigingsaangelegenheden en op uiteenlopende aandachtsgebieden in en rond de branche. Het management en secretariaat wordt uitgevoerd door Wissenraet van Spaendonck.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!