Meld u nu aan voor de ontbijtsessie “Aanbesteden kan beter”.

Header circle
Circle
Meld u nu aan voor de ontbijtsessie "Aanbesteden kan beter".

Appeldoorn Tendermanagement en Wissenraet Van Spaendonck organiseren op vrijdag 4 oktober samen de ontbijtsessie “Aanbesteden kan beter”. U bent van harte welkom in het Van Spaendonck Ondernemingshuis, Reitseplein 1 te Tilburg.

Tijdens deze bijeenkomst staat het onderwerp “Strategisch versus manipulatief inkopen” centraal. Hoe schrijf je strategisch, maar niet manipulatief in? Hoe benut je ‘prijs’ als beoordelingsfactor zo optimaal mogelijk?

Strategisch inschrijven is verstandig om zo de kans te vergroten de opdracht binnen te halen. Uiteraard mag daardoor de gunningssystematiek niet worden verstoord. Maar waar ligt de grens; wat mag wel en wat mag niet? Er is een continue stroom van rechterlijke uitspraken en adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts die hierover steeds meer duiding geeft.

Tony van Wijk (aanbestedingsadvocaat bij Dirkzwager legal & tax) neemt u mee in het wettelijk kader en bespreekt relevante rechterlijke uitspraken met u.

Michelle Rozenhart (tenderconsultant bij Appeldoorn Tendermanagement) bespreekt vervolgens aan de hand van een aantal cases de praktische invulling.

Wat neemt u mee naar huis?
Een praktische en interactieve handreiking om het inschrijven op aanbestedingen binnen uw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Programma
Wij ontvangen u deze ochtend graag tussen 08.15 en 9.00 uur met een smakelijk ontbijt, waarna we om 9.00 uur van start gaan. De bijeenkomst duurt tot 11.00 uur.

Deelnemersbijdrage en aanmelden
De kosten bedragen € 130,- inclusief BTW. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
Afmelden kan kosteloos tot 20 september 2019. Daarna is annuleren niet meer mogelijk en worden de deelnamekosten niet gerestitueerd. U kunt wel een collega in uw plaats laten gaan.

Graag tot ziens op 4 oktober aanstaande!

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webinar

Meer weten over het starten
van een beroepsregister?
24 september 10.00-11.00 uur

Header circle
Circle