Komst van nieuwe directeur voor OVAL

Header circle
Circle

Per 1 september 2022 gaat Elwin Wolters aan de slag als directeur bij de fraaie branchevereniging OVAL.

Op dit moment werkt Elwin in Den Haag als politiek adviseur sociale zaken en werkgelegenheid bij de PvdA Tweede Kamerfractie. Naast landelijke politieke ervaring is Elwin actief in de gemeente Leiden als lid van de adviesraad Sociaal Domein en tot voor kort als duo-raadslid. Daarvoor werkte hij als beleidsmedewerker bij de Vakcentrale voor Professionals (VCP) en was in die hoedanigheid actief in de Stichting van de Arbeid en de SER. 

Met de komst van Elwin krijgen wij samen met OVAL een collega met uitgebreide kennis op het terrein van de arbeidsmarkt, arbo-wetgeving en duurzame inzetbaarheid. Elwin beschikt over een groot netwerk in de politiek en de polder. 

Zijn onboarding-traject wordt momenteel voorbereid door onder meer het OVAL klantenteam, en daarmee kan Elwin zich op zijn beurt verheugen op een tof, deskundig en zeer gedreven team! 

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!