Kerstgroet en terugblik 2019

Header circle
Circle
Kerstgroet en terugblik 2019

Beste relatie,

Op de valreep voor het nieuwe jaar, kijken we terug en vooruit. 2019; een jaar waarin er veel is gebeurd in de wereld om ons heen en ook in onze nabijheid. Van Brexit en klimaat- of pensioenakkoord, tot de effecten die dat op jou als ondernemer of professional heeft gehad.

Wat hebben we veel mooie ontmoetingen gehad. In kleine settings samen kansen zien, zorgen delen, oplossingen bedenken en aan de slag; in grotere bijeenkomsten samen inspireren en kennis delen. Altijd met betrokken en innovatieve ondernemers en professionals, er op gericht zijn in een veranderende wereld nieuwe perspectieven te creëren. Dat is uitdagend en mede door jou ook uiterst inspirerend. Een korte terugblik tref je hieronder.

2020 is het eerste jaar van onze volgende 100 jaar; Samen bouwen aan een basis waarin we elkaar sterker kunnen maken. We zetten er graag weer met jou de schouders onder.

We willen je graag bedanken voor de samenwerking en wensen je prettige feestdagen en een gezond, gelukkig en ondernemend 2020 toe!

Ook dit jaar combineren we onze kerstwens aan jou, met een donatie aan een goed doel: Villa Pardoes. We vinden het goede werk van hen de moeite waard en willen dat graag onder de aandacht brengen.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!