Jury DNA Awards op zoek naar versnellers

Header circle
Circle

De jury van de DNA Awards, waaronder onze directeur Rosetta Kooistra, is op zoek naar verenigingen en verenigingstalenten die zichzelf een bestendige versneller met impact kunnen noemen. Met de DNA Awards wil DNA inspirerende vernieuwing in verenigingen vieren, delen en een podium geven.

Is jouw vereniging een versneller?
Alle verenigingen hebben de afgelopen tijd verandering en vernieuwing doorgemaakt, sneller dan daarvoor. Wat doe je als vereniging om dat te bestendigen en ervoor te zorgen dat het werkt voor je doelen en je leden?

Is jouw talent een versneller?
Of misschien heb je wel een talent in je team dat je een versneller met impact zou willen noemen. Iemand die een sleutelrol heeft als het gaat om experimenteren, sneller leren en het enthousiasmeren van de leden.

Meld jouw vereniging of talent aan door een mail te sturen naar jeanne@denederlandseassociatie.nl en de jury neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Klik hier voor meer informatie over de DNA Awards.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.