Investeren in duurzame inzetbaarheid? Vraag nu subsidie aan!

Header circle
Circle

Begin dit jaar is de Maatwerkregeling duurzame inzetbaarheid en eerder uittreden (MDIEU) gepubliceerd. Hiermee ondersteunt het kabinet sectoren die investeren in duurzame inzetbaarheid. De regeling moet ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen straks gezond werkend hun pensioen kunnen bereiken. Als sociaal fonds is het mogelijk om een subsidie aan te vragen om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. Wij helpen jou graag met de subsidieaanvraag.

Van 1 t/m 30 september kunnen sectoren weer een subsidieaanvraag indienen bij het ministerie SZW voor het maken van een sectoranalyse. Een sectoranalyse geeft inzicht in de problematiek op het gebied van duurzame inzetbaarheid en eerder uittreden van medewerkers. Met succes hebben wij eerder al voor de houtverwerkende industrie en de huisartsenzorg de subsidieaanvraag verzorgd en de sectoranalyse ter waarde van €20.000 uitgevoerd.

Wil jij gebruik maken van de MDIEU? Wij ondersteunen bij het opstellen van een sectoranalyse, het maatwerk activiteitenplan en het indienen van de subsidieaanvraag. Ook kunnen wij desgewenst ondersteunen met projectmanagement, uitvoering en/of verantwoording.

Meer weten?
In de periode 2021 t/m 2025 wordt naar verwachting in totaal vier keer een aanvraagtijdvak opengesteld voor een subsidie voor een activiteitenplan. Daarnaast wordt in totaal twee keer een aanvraagtijdvak opengesteld voor subsidie voor het uitvoeren van een sectoranalyse.
Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met Sander Vastbinder via s.vastbinder@vanspaendonck.nl of 013-594 41 16

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.