Inspireren & ontmoeten

Header circle
Circle
Inspireren & ontmoeten

Ook in dit digitale tijdperk organiseren we met onze klanten diverse ontmoetingen. Congressen internationaal en nationaal, kleinere kennissessies, masterclasses en opleidingsdagen. Geen ‘moetje’ maar een bron van nieuwe inzichten, nieuwe contacten en veelal ook nieuwe inspiratie. Een greep uit deze inspirerende ontmoetingen.

En we werken nog lang en gelukkig
Het klinkt bijna als het einde van een sprookje. Een sprookje dat gelukkig voor steeds meer mensen werkelijkheid wordt. Maar wat maakt dat we gelukkig(er) zijn en worden in ons werk? Zo’n 200 deelnemers doorlopen samen diverse workshops waarin nieuwe inzichten uit onderzoek, gamification, slimme tools, trainingsprogramma’s, maar ook levensverhalen worden gedeeld. ”Indrukwekkend en een goede vibe”, volgens vele bezoekers. Het meest indrukwekkend was toch wel het persoonlijke verhaal van zwemmer Maarten van der Weijden, die de pech die hem overkwam wist om te buigen in een sportieve strijd met bekend resultaat: een gouden medaille bij de Olympische spelen in 2012.

Ruimte voor vakmanschap
Op zaterdag 13 mei en maandag 15 mei 2017 organiseerde Audidakt voor bijna 1.000 audiciens haar jaarlijkse congres met als thema ‘Ruimte voor vakmanschap’. Als audicien ben je continu bezig je in de leef- en vooral ook gehoorwereld van je klant te verplaatsen om deze zo goed mogelijk te helpen. Om een professioneel oordeel te ontwikkelen, te beargumenteren én te gebruiken kregen de bezoekers diverse tools en tips aangereikt. Daarnaast was er ruimte voor ervaringen uit de praktijk en werd in workshops geoefend met de toepassing in het eigen dagelijkse werk. Ook in 2018 staat er weer een nieuw congres gepland.

Lees het volledige artikel “Inspireren & ontmoeten” in de Powerdby.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!