Herziening arbeidsmarkt: ‘Iedereen aan de slag’

Header circle
Circle

Integrale aanpak arbeidsmarkt nodig volgens ABU, Cedris, NRTO, OVAL en Summum.nu. Deze vijf brancheorganisaties zijn de spil in transities op de arbeidsmarkt. Gezamenlijk hebben zij een aanbod gedaan aan de politiek en het toekomstige kabinet om de arbeidsmarkt vlot te trekken. ‘Iedereen aan de slag’ is het adagium. Ieder op zijn of haar niveau. Het aanbod is ingegeven door een haperende arbeidsmarkt die leidt tot tegenstellingen tussen werkenden met een vast contract en mensen die op een andere manier aan het werk zijn.

Daarnaast staan bijna 1,5 miljoen mensen langs de zijlijn. De initiatiefnemers vinden dat er te weinig impulsen zijn om een leven lang te leren. Dat kan en moet dus anders. Voor Wissenraet Van Spaendonck is dit een mooi voorbeeld hoe er ook over de eigen grenzen heen samen gewerkt kan worden.

Lees het volledige artikel “Iedereen aan de slag” in de Powerdby.

Een integrale visie op de arbeidsmarkt is hard nodig. Dat vergt wat van de politiek, maar ook van de samenleving. Meer informatie is te vinden op http://www.oval.nl

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!