Een keurmerk voor uw organisatie of toch liever een gedragscode?

Header circle
Circle
Blog

Nu het voorjaar begonnen is, vertoef ik regelmatig in de tuin om onkruid te wieden en de vaak explosieve groei van planten en bloemen te beteugelen. Voor mij is het gezond even buiten werken en makkelijk contact maken met mensen uit de buurt. Zo kwam mijn buurman onlangs even een praatje maken.

Wij raakten in gesprek over onze tuinen, huizen en het schoonmaken van de dakgoten. Vorig jaar had hij dit laten doen maar dat was geen succes. Het in de hand genomen bedrijf had zich er makkelijk van af gemaakt, bleek naderhand.

Het zou zo handig zijn geweest als je op voorhand bij de selectie van een partij zou weten dat een bedrijf aan bepaalde standaarden voldoet. Denk aan het BOVAG-keurmerk en het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dan zou het kaf snel van het koren gescheiden zijn en weet je als consument welk bedrijf betrouwbaar is.

Lees verder

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!