Een bijzondere Dag van de Coach

Header circle
Circle

Op 8 juni jl. vond in Ede de 10e editie van de Dag van de Coach plaats. Gedurende de dag werden de 600 professioneel begeleiders op een bijzonder inspirerende wijze meegenomen in de nieuwste ontwikkelingen van het vak. Hiernaast konden zij voor en na de workshops en centrale presentaties terecht op de informatiemarkt. Stichting Registratie, kortweg StiR, had met haar stand een goede aanloop.
“Mensen die al StiR geregistreerd zijn kwamen een praatje maken, vonden antwoorden op levende vragen en dachten mee over een mogelijke invulling van een nieuwe editie van StiR on Tour. Hiernaast ontmoeten we veel professioneel begeleiders die belangstelling hadden voor een StiR registratie en nieuwsgierig waren naar de toelatings- en herregistratie eisen. Ook hebben we kennisgemaakt met opleidingen die nog niet StiR erkend zijn, maar dit misschien wel zouden willen. Kortom: een bijzondere dag vol nieuwe en leuke indrukken!”, aldus Marieke Bendeler.

StiR is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties en registers beheert van supervisors, coaches en overige professioneel begeleiders. StiR is daarmee een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland. Nieuwsgierig geworden? Lees hier mee.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!