E-health of gewoon effectieve zorg…

Header circle
Circle
E-health

Van 20 tot 26 januari 2018 wordt weer de e-Healthweek georganiseerd. Dit evenement is op twitter als #EHW2018 nog net geen trending topic. Er wordt veel afgetwitterd over al die ideeën die in deze week worden gepresenteerd. Mede dankzij de actieve omarming vanuit ook het ministerie van VWS van het thema, is het aantal initiatieven op dit gebied werkelijk booming.

Fabrikanten van medische hulpmiddelen en – technologie, verenigd in Nefemed, ontwikkelen al langere tijd zorg gerelateerde ICT-oplossingen waarmee grote financiële besparingen worden gerealiseerd. Tegelijkertijd is sprake van verhoging van kwaliteit van leven van veel betrokken patiënten en cliënten. Het is daarom zeer positief, dat er steeds meer aandacht komt voor alle mogelijke ICT-oplossingen (hip geframed als e-Health) die direct kunnen bijdragen aan vermindering van zorgkosten.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!