De mens centraal

Header circle
Circle

‘Ruim veertig procent van de mensen is straks chronisch ziek, en dat is geen slecht nieuws,’ kopte het NRC Handelsblad bij het verschijnen van het rapport Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2014. “En dat aantal potentieel chronisch zieken was nog behoudend ingeschat”, aldus Iris van Bemmel, accountmanager Werk en Gezondheid bij Wissenraet Van Spaendonck. Deze kennis over de toekomst vraagt om een andere benadering van de zorg en de arbeidsmarkt én hoe je als mens hiermee om gaat.

Wissenraet Van Spaendonck staat voor het samenbrengen van partijen op maatschappelijke issues. In opdracht van het Ministerie van VWS leveren Iris van Bemmel en Roelf van Run een actieve bijdrage aan verbetering van functioneringsgerichte hulpmiddelenzorg. Samen groeien naar een nieuwe werkelijkheid.

Eerste aandoening op je 43e
We worden steeds ouder en dat is natuurlijk mooi. We worden ook zieker omdat mensen op vroegere leeftijd één of meer chronische ziekten krijgen. De eerste aandoening of ziekte lopen we tegenwoordig op in ons 43e levensjaar…

Lees het volledige artikel “De Mens Centraal” in de Powerdby.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!