Cooperator: dé alles-in-een-oplossing voor een online samenwerking!

Header circle
Circle
cooperator-nieuwsartikel

Per 26 september is Cooperator officieel live gegaan. Cooperator is dé alles-in-een-oplossing voor online samenwerking. Het online platform biedt alle tools om een slimme samenwerking te organiseren. Eén omgeving voor het delen van informatie, onderlinge communicatie, plannen van bijeenkomsten of evenementen en het veilig opslaan van documenten. Het structureren en coördineren van een goede samenwerking wordt dankzij Cooperator een stuk gemakkelijker.

Samenwerkende ondernemers, we zien ze steeds vaker. Of het nu gaat om het vergroten van de inkoopkracht, het werken aan innovatie, het spreiden van risico’s of het delen van kennis en expertise, ondernemers slaan steeds vaker de handen ineen. Om alles uit hun samenwerking te halen, moeten ondernemers kunnen terugvallen op een systeem dat deze samenwerking heel toegankelijk en efficiënt faciliteert. Om deze reden heeft Wissenraet van Spaandonck Cooperator ontwikkeld. Een online platform dat ondernemers ondersteunt in al hun behoeften van samenwerken. Eén omgeving voor alle communicatie waarin je informatie kan delen, documenten veilig kan opslaan, met elkaar kan chatten en bijeenkomsten of events gemakkelijk kan plannen.

Eén online oplossing
Met Cooperator zijn ondernemers niet langer aangewezen op verschillende online tools zoals WeTransfer, Dropbox, Skype, e.d. Alle functionaliteiten die jij als ondernemer nodig hebt om optimaal samen te werken vind je in Cooperator. Waar, met wie en aan welk project je ook werkt, al je communicatie is overal beschikbaar en altijd optimaal beveiligd.

Werk je samen in verschillende projecten of verbanden? Ook dan biedt Cooperator uitkomst. Het aantal groepen waarin je kunt samenwerken is namelijk onbeperkt en ook de grootte van de groepen is niet aan een maximum gebonden. Indien gewenst kunnen ook subgroepen voor specifieke doeleinden worden ingericht.

Start vandaag
Starten met Cooperator is heel eenvoudig. Maak een gratis account aan en werk direct samen. Wil je een besloten omgeving met een eigen look & feel? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een betaalde premium variant.

Alle, voor de gebruiker relevante inhoud en activiteiten worden overzichtelijk weergegeven op een gepersonaliseerd dashboard. Cooperator is te gebruiken via een browser, desktop app en native mobile apps met persoonlijk instelbare notificaties.

Bezoek de website van Cooperator en volg alle ontwikkelingen via LinkedIn, Facebook en Twitter.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!