Carmen de Jonge vertrekt bij Wissenraet van Spaendonck

Header circle
Circle
Carmen de Jonge vertrekt bij Wissenraet van Spaendonck

Carmen de Jonge, treedt per 1 mei terug als directeur van Wissenraet van Spaendonck. Carmen begon 18 jaar geleden bij Wissenraet van Spaendonck en was ruim 11 jaar directeur. Gedurende deze periode is Wissenraet Van Spaendonck gegroeid naar een toonaangevende organisatie in de wereld van brancheverenigingen, paritaire organisaties en andere samenwerkingsverbanden; Op basis van een sterk thematische insteek hebben we organisaties verder kunnen brengen met moderne arbeidsverhoudingen, het professionaliseren van issuemanagement, en ook organiseren van zelfregulering en keurmerken. Ook een hoge mate van digitalisering is ingezet. Dit is dan ook het moment, aldus Carmen de Jonge om met trots en vertrouwen een nieuw pad in te slaan, We zijn blij dat ze als associate aan de organisatie verbonden zal blijven. We zijn Carmen veel dank verschuldigd voor haar waardevolle bijdrage aan Wissenraet van Spaendonck.

Voor Wissenraet van Spaendonck wordt een nieuwe interim-directeur gezocht. Petra van de Goorbergh, Roland Huisman en Giel Schikhof blijven eerste aanspreekpunt voor klanten.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!