Vernieuwen met Vereniging 3.0

Header circle
Circle

Oud collega Ivan Pouwels, één van de grondleggers van Vereniging 3.0 deelt in dit boek zijn opgebouwde kennis en praktische ervaring met het model Vereniging 3.0. Hij vertelt het complete verhaal van wat Vereniging 3.0 kan zijn en geeft een overzicht van geleerde lessen zoals opgedaan bij Wissenraet van Spaendonck.

Vereniging 3.0 is een model dat moderne brancheverenigingen en beroepsverenigingen helpt om een antwoord te vinden op dominante trends zoals een terugtrekkende overheid, individualisering of disruptieve businessmodellen door nieuwe technologie. Met model 3.0 verlaat de vereniging het pad van de reactieve belangenbehartiging, ultieme dienstverlening aan leden en bewegingsloze besluitvorming. Het daagt verenigingen uit om samen met leden te zoeken naar een nieuwe positie in de samenleving en het eigen domein. Innoveren staat daarbij voorop: zowel voor de individuele leden als voor het collectief, de vereniging.

Klik hier om het boek te bestellen.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!