Boek ‘Vereniging 3.0’ krijgt vervolg

Header circle
Circle

Het boek ‘Vernieuwen met Vereniging 3.0’ krijgt een vervolg! De herziene uitgave met als titel ‘Vereniging 3.0 en verder’ – De vernieuwing van verenigingen in de praktijk – wordt op 6 juli 2023 gepresenteerd. Auteur Ivan Pouwels zal het eerste exemplaar overhandigen tijdens een feestelijke bijeenkomst.

Na het verschijnen van ‘Vernieuwen met Vereniging 3.0’ in 2019 is er veel gebeurd in de wereld van verenigingen. Onder andere de pandemie en de hectiek van de periode na Covid hebben op veel verenigingen grote impact gehad. Wat betekent dit voor de koers die verenigingen varen? Is de strategie nog wel actueel? En hoe zit het met de toegevoegde waarde voor leden?

“Er is mij vaak gevraagd naar ‘de volgende stap’. Of er na 3.0 een vereniging 4.0 komt en hoe die er dan uit ziet. Daarom ben ik erg blij dat, in samenwerking met Cooperation Next, DNA en Wissenraet Van Spaendonck, deze herziene versie tot stand is gekomen. Het biedt waardevolle aanvullingen en nieuwe inzichten in de ontwikkeling van verenigingen”, aldus Ivan.

Verder dan ‘3.0’

In deze herziene uitgave zijn de meeste recente ontwikkelingen in verenigingen benoemd en wordt een perspectief geschetst dat verder gaat dan ‘3.0’. Het biedt verenigingsprofessionals en bestuurders een antwoord op actuele vraagstukken en daagt hen uit om kansen te pakken die vernieuwing en innovatie kunnen bieden. Daarnaast is er veel ruimte gelaten voor de verhalen van verenigingsprofessionals uit de praktijk.

Bestellen

‘Vereniging 3.0 en verder – De vernieuwing van verenigingen in de praktijk’ is vanaf 10 juli 2023 verkrijgbaar via de webshop van DNA. Het is mogelijk om alvast een voorinschrijving te plaatsen, de boeken worden dan vanaf maandag 10 juli a.s. verstuurd.

Kennisbank

Hier vind je alle benodigde informatie op het gebied van samenwerken. Whitepapers, artikelen en blogs, geschreven door onze experts, die jou ondersteunen om vakinhoudelijk en procesmatig goede beslissingen te nemen.

Kennisbank

Nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang onze whitepapers en artikelen in je postvak!